Qui som

 

 

JOSU MILLET VERDÚ

Graduat en Arquitectura Tècnica per l’Escola Tècnica Superior de Gestió de l’Edificació de la U.P.V. l’any 2013. Becat PROMOE per a realitzar el TFG en la Universidad de Oriente de Santiago de Cuba, on dugué a terme un estudi sobre l’arquitectura colonial amb estructura anti-sísmica de fusta, centrat en el seu manteniment i restauració amb tècniques i materials no agressives.

L’any 2013 s’integrà en Econstrucció compaginant-ho amb el Màster en professor d’Ed. Secundària en la U.V. especialitat de Dibuix. Des d’aleshores ha treballat en la cooperativa com a formador, en gestió de projectes i a peu d’obra.

 

MARC FUSTER ADROVER

Marc Fuster Adrover, Arquitecte tècnic i ambientòleg per la Universitat Politècnica de València. És soci fundador d’Econstrucció, grup de persones motivades per una construcció més amable, principalment mitjançant estructures orgàniques amb canya comuna, que posteriorment esdevingué en cooperativa de treball associat. Compagina l’activitat en la cooperativa amb l’exercici lliberal de la professió.

 

LLUIS CONTRERAS BADIA

Arquitecte tècnic , realitza els seus estudis en la Universitat Politècnica de València i l’ùltim any becat en la Universidad de Oriente de Santiago de Cuba, soci fundador del col·lectiu Econstrucció, desenvolupa la seua tasca en els camps de la bioconstrucció i la restauració, compagina el seu temps amb el treball  com a formador  al CEM Julia de Paterna durant dos anys, desenvolupant programes de integració social. Cursa estudis de restauració patrimonial al 2014 en el Instituto Andaluz de Restauración, Centro de Referencia Nacional a Granada, pràctiques a CasaAlternativa Puig a Girona.

Actualment soci fundador de l’associació Reviscolla per la Custòdia del Territori, centra part del seu temps en la rehabilitació i posada en valor del conjunt històric del despoblat d’Olla, antiga alquerìa Al-Ulya.